اخبار هوش مصنوعی

چگونه استفاده از مکالمات شخصی برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی را غیرفعال کنیم؟

با تغییر تنظیمات ChatGPT Claude Gemini Copilot و Grok می‌توان استفاده از مکالمات آینده برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی را متوقف کرد. هوش مصنوعی تک‌ناک انجام این کار برای هر سرویس حدود یک دقیقه زمان می‌برد و از آنجا که تنظیمات شخصی‌سازی و حافظه از این گزینه‌ها جد…

4 دقیقه مطالعه
  • پشتیبانی شبکه
  • هوش مصنوعی
  • استفاده
  • آموزش
  • مکالمات
  • کاربران
  • گزینه
  • غیرفعال
چگونه استفاده از مکالمات شخصی برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی را غیرفعال کنیم؟

خلاصه تحلیلی خبر

با تغییر تنظیمات ChatGPT Claude Gemini Copilot و Grok می‌توان استفاده از مکالمات آینده برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی را متوقف کرد. هوش مصنوعی تک‌ناک انجام این کار برای هر سرویس حدود یک دقیقه زمان می‌برد و از آنجا که تنظیمات شخصی‌سازی و حافظه از این گزینه‌ها جد…

موضوعات اصلی: پشتیبانی شبکه، هوش مصنوعی، استفاده، آموزش، مکالمات، کاربران

با تغییر تنظیماتChatGPTClaudeGeminiCopilotوGrokمی‌توان استفاده از مکالمات آینده برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی را متوقف کرد.

هوش مصنوعیتک‌ناکانجام این کار برای هر سرویس حدود یک دقیقه زمان می‌برد و از آنجا که تنظیمات شخصی‌سازی و حافظه از این گزینه‌ها جدا هستند، غیرفعال کردن آموزش با داده‌های کاربر نباید تأثیری بر استفاده روزمره از سرویس داشته باشد.

غیرفعال کردن استفاده از داده‌ها برای آموزش مدل، شامل مکالمات گذشته نمی‌شود و چت‌های قدیمی همچنان ممکن است مورد استفاده قرار بگیرند.

همچنین این کار هیچ‌یک از داده‌های کاربر را حذف نمی‌کند و نحوه نگهداری اطلاعات همچنان تابع سیاست‌های هر پلتفرم است.

ChatGPT

تصویری از نحوه جلوگیری از آموزش هوش مصنوعی با داده‌های شخصی در هوش مصنوعی ChatGPT

گزینه لغو استفاده از داده‌ها در OpenAI با عنوان «Improve the model for everyone» ارائه می‌شود و در بخش Settings و سپس Data Controls قرار دارد.

حساب‌های شخصی کاربران به‌صورت پیش‌فرض در این برنامه قرار دارند.

با غیرفعال کردن این گزینه، تنظیمات مربوط به کل حساب در نسخه وب و موبایل تغییر می‌کند، اما مکالمات همچنان مانند گذشته در تاریخچه چت نمایش داده می‌شوند.

ChatGPT همچنین قابلیت Temporary Chats را برای مکالمات حساس و موقت ارائه می‌کند. این مکالمات برای آموزش مدل استفاده نمی‌شوند و OpenAI آن‌ها را پس از ۳۰ روز حذف می‌کند.

بیشتر بخوانیدشکست کلید توقف اضطراری؛ OpenAI آموزش قدرتمندترین مدل‌هایش را متوقف کرد

Claude

تصویری از نحوه جلوگیری از آموزش هوش مصنوعی با داده‌های شخصی در هوش مصنوعی Claude

Anthropic تا اوت سال گذشته از مکالمات کاربران برای آموزش مدل استفاده نمی‌کرد، اما در آن زمان شرایط استفاده از Claude را تغییر داد و به کاربران Free، Pro و Max تا ۲۸ سپتامبر فرصت داد با استفاده از داده‌های خود برای آموزش مدل موافقت یا مخالفت کنند.

گزینه مربوط به این قابلیت در Settings و سپس Privacy قرار دارد. Anthropic این گزینه را با عنوان «Help improve our AI models» ارائه می‌کند.

اگر این گزینه فعال باشد، Anthropic مکالمات را تا پنج سال نگهداری می‌کند. غیرفعال کردن آن، دوره حذف اطلاعات حساب را به بازه قدیمی ۳۰ روزه برمی‌گرداند.

لغو رضایت، استفاده از مکالمات آینده برای آموزش را متوقف می‌کند، اما اطلاعاتی که پیش‌تر برای آموزش مدل استفاده شده‌اند همچنان در مدل باقی می‌مانند.

Gemini

تصویری از نحوه جلوگیری از آموزش هوش مصنوعی با داده‌های شخصی در هوش مصنوعی Gemini

گوگل اخیراً نام کنترل مربوط به فعالیت کاربران را به «Keep Activity» تغییر داده است. این گزینه نیز به‌صورت پیش‌فرض فعال است.

در صورت فعال بودن، مکالمات می‌توانند برای بهبود مدل‌های گوگل استفاده شوند و بخشی از چت‌ها نیز توسط ارزیابان انسانی بررسی می‌شوند.

هر مکالمه‌ای که توسط یک ارزیاب انسانی بررسی شود، حتی پس از حذف تاریخچه چت، ممکن است تا سه سال نگهداری شود.

با غیرفعال کردن Keep Activity، استفاده از مکالمات برای آموزش مدل متوقف می‌شود و تعاملات جدید نیز در تاریخچه چت Gemini ذخیره نمی‌شوند.

با این حال، گوگل هر مکالمه را برای اجرای سرویس تا ۷۲ ساعت نگه می‌دارد و از اطلاعات ۲۴ ساعت پایانی برای ارائه پاسخ‌های متناسب با زمینه استفاده می‌کند.

Copilot

تصویری از نحوه جلوگیری از آموزش هوش مصنوعی با داده‌های شخصی در هوش مصنوعی Copilot

مایکروسافت دو کنترل جداگانه برای استفاده از داده‌های کاربران در آموزش مدل‌های خود دارد.

گزینه «Training on conversation activity» به‌صورت پیش‌فرض فعال است و گزینه «Training on voice conversations» به‌صورت پیش‌فرض غیرفعال است.

Grok

تصویری از نحوه جلوگیری از آموزش هوش مصنوعی با داده‌های شخصی در هوش مصنوعی Grok

پلتفرم X به‌صورت پیش‌فرض همه حساب‌ها را در فرایند آموزش Grok قرار می‌دهد. این فرایند شامل پست‌های عمومی کاربران و مکالمات آن‌ها با چت‌بات شرکت xAI است.

گزینه مربوط به اشتراک‌گذاری داده‌ها در Settings and privacy، سپس Privacy and safety و در نهایت Grok & Third-Party Collaborators قرار دارد.

با غیرفعال کردن گزینه اشتراک‌گذاری داده‌ها، پست‌ها و تعاملات کاربر با Grok از آموزش و بهینه‌سازی آینده مدل‌ها خارج می‌شوند.

بیشتر بخوانیدایلان ماسک: گروک ۴.۸ چند سال از آنتروپیک عقب است

Meta

متا به کاربران آمریکایی اجازه لغو استفاده از داده‌ها برای آموزش مدل را نمی‌دهد. در مقابل، کاربران بریتانیا و اتحادیه اروپا تحت قوانین سخت‌گیرانه حفاظت از داده، از جمله مقررات عمومی حفاظت از داده‌های اتحادیه اروپا (GDPR)، قرار دارند و می‌توانند از طریق فرم موجود در مرکز حریم خصوصی متا، با استفاده از اطلاعات خود برای آموزش مدل‌ها مخالفت کنند.

کاربران آمریکایی در حال حاضر تنها می‌توانند از تعامل با Meta AI خودداری کنند، رویکردی که پس از عرضه عامل هوش مصنوعی جدید متا با نام Muse اهمیت بیشتری پیدا کرده است.

نوشتهچگونه استفاده از مکالمات شخصی برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی را غیرفعال کنیم؟اولین بار درTechnoc. پدیدار شد.

برای ارزیابی پایداری، امنیت و نگهداری این زیرساخت، راهنمای پشتیبانی شبکه را نیز مطالعه کنید.