سیستم عامل

چرا ویندوز پس از جدا کردن فلش USB هم اطلاعات آن را به خاطر می‌سپارد؟

چرا ویندوز پس از جدا کردن فلش USB هم اطلاعات آن را به خاطر می‌سپارد؟ آیا می‌دانید ویندوز حتی پس از جدا کردن فلش USB هم اطلاعات آن را به خاطر می‌سپارد؟ این ویژگی به اتصال سریع‌تر دستگاه‌های شما کمک می‌کند، اما این حافظه تنها شامل جزئیات شناسایی است و هیچ داده‌ا…

2 دقیقه مطالعه
  • پشتیبانی شبکه
  • ویندوز
  • USB
  • سریع‌تر
  • شناسایی
  • می‌کند
  • فلش
  • شما
چرا ویندوز پس از جدا کردن فلش USB هم اطلاعات آن را به خاطر می‌سپارد؟

خلاصه تحلیلی خبر

چرا ویندوز پس از جدا کردن فلش USB هم اطلاعات آن را به خاطر می‌سپارد؟ آیا می‌دانید ویندوز حتی پس از جدا کردن فلش USB هم اطلاعات آن را به خاطر می‌سپارد؟ این ویژگی به اتصال سریع‌تر دستگاه‌های شما کمک می‌کند، اما این حافظه تنها شامل جزئیات شناسایی است و هیچ داده‌ا…

موضوعات اصلی: پشتیبانی شبکه، ویندوز، USB، سریع‌تر، شناسایی، می‌کند

حافظه ویندوز برای USB

چرا ویندوز پس از جدا کردن فلش USB هم اطلاعات آن را به خاطر می‌سپارد؟

آیا می‌دانید ویندوز حتی پس از جدا کردن فلش USB هم اطلاعات آن را به خاطر می‌سپارد؟ این ویژگی به اتصال سریع‌تر دستگاه‌های شما کمک می‌کند، اما این حافظه تنها شامل جزئیات شناسایی است و هیچ داده‌ای ذخیره نمی‌شود.

شاید برای شما هم سوال باشد که چرا پس از خارج کردن یک دستگاه USB از رایانه شخصی خودویندوزهنوز هم مشخصات آن را به یاد می‌آورد. این ویژگی به مدیریت بهتردرایورهای USBو شناسایی سریع‌تر دستگاه‌ها کمک می‌کند.

چرا ویندوز فلش USB را به خاطر می‌سپارد؟

حافظه ویندوز برای USB

ویندوز جزئیاتفلش USBرا ذخیره می‌کند تا هر بار که دستگاهی را وصل می‌کنید، شناسایی و پیکربندی آن سریع‌تر انجام شود. هنگام اتصال اولیه، مدیریت‌کننده Plug and Play ویندوز، درایور لازم را نصب و یک شناسه منحصر به فرد به دستگاه اختصاص می‌دهد. این شناسه، که شامل شناسه تولیدکننده و محصول است، در رجیستری ویندوز ثبت می‌شود تا برای اتصالات بعدی مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید

ویندوز چه اطلاعاتی از USB ذخیره می‌کند؟

اطلاعات ذخیره‌شده در رجیستری ویندوز، به‌ویژه در بخشUSBSTORفقط شامل جزئیات شناسایی و پیکربندی دستگاه، مانند نام توصیفی آن است. این بدان معناست که سیستم‌عامل ویندوز هیچ فایل، داده یا سابقه انتقال اطلاعاتی را از فلش USB شما نگهداری نمی‌کند. شما می‌توانید در صورت عدم نیاز به دستگاهی خاص، این سوابق را از رجیستری حذف کنید.

برای ارزیابی پایداری، امنیت و نگهداری این زیرساخت، راهنمای پشتیبانی شبکه را نیز مطالعه کنید.